Kari Bremnes

Hålogaland teater setter opp Kari Bremnes med band på Nordkapp kino 15. mars

Kari Bremnes med band kommer til Honningsvåg

Kari Bremnes med band kommer til Honningsvåg med konsert på Nordkapp kino søndag 15. mars. Det er en stor glede for Hålogaland Teater og Nordland Teater å invitere Kari Bremnes med band inn på teaterscenen med forestillingen «Når du kommer dit» over nyttår. Nordkapp kino har lagt ut billettsalget i morges. Her er det bare en ting å si: Klikk å kjøp på nettsalget. Dette må være årets julegavetips nr 1,  til de som har alt, men elsker de gode opplevelsene i livet.
Det er lagt ut billettsalg via kinoens hjemmeside, billettkategorier på voksne, barn og honnør. Det selges også til studenter for kr 250,-, disse kan kjøpe billetter i kinoens åpningstider på kveldene.

Få nordnorske kunstnere berører sitt publikum mer enn Kari Bremnes. Derfor er det en stor glede for Hålogaland Teater og Nordland Teater å invitere henne med band inn på teaterscenen med musikkforestillingen Når du kommer dit.
Når du kommer dit er et bestillingsverk basert på Kari Bremnes’ eget tekstmateriale, og vi får høre både nye og tidligere sanger. Den røde tråden i musikkforestillingen er minnene om barndom og følelsen av å komme fra mange tider samtidig.

Slik forklarer Kari Bremnes det selv:
"Nån ganga har æ følelsen av å komme fra en annen verden. Og i hvertfall fra ei heilt anna tid. Det siste e ikkje bare en følelse heller, det er jo rett og slett sant. Vi kommer alle meir eller mindre fra ei anna tid. Barndommen va ei anna tid. Ungdommen va ei anna tid. Alle andre perioda enn den vi e i akkurat nu, e ei anna tid. Og vi leve ikkje bare i éi tid heller. Om gangen. Så ryddig e det faktisk ikkje. Vi leve ikkje livan vårres kronologisk en gang. Når du e liten e du ikkje bare liten. Allerede fra du kryp rundt med skonummer 24 har du en fornemmelse av å skulle bli større. Og når du e gammel har du alle menneskets tider innabords".

Når du kommer dit har urpremiere i Tromsø 22. januar og skal også på turné i Nordland, Troms og Finnmark.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk
Web levert av CustomPublish AS