Hålogaland Teater reiser ut på turné med Vente på Godot og spiller på Nordkapp kino 31. mai 2010. Fire profesjonelle skuespillere er med i stykket, og i tillegg søker teateret etter en gutt i alderen 10-12 år til å være med i forestillinga. Gutten blir ny på hvert sted teatret besøker. Dette må være en gutt i 10-12-årsalderen og som har litt erfaring med å opptre. Han skal inn i to scener og han skal klatre i det treet som er hovedelementet i scenografien. Derfor kan han ikke være høyere enn ca 155 cm og han vil få noen få, enkle replikker. Det er tenkt at ensemblet møter den nye gutten som skal være med på hvert sted på formiddagen samme dag som forestillinga. Gutten som er med på forestillinga vil bli lønna.

- Vi vet jo at mange barn er med i drama- og teatergrupper, og vi håper selvsagt at vi finner en gutt som har lyst til å være med på dette, sier teatersjef Iren Reppen ved Hålogaland Teater.
Vente på Godot er en svart komedie i to akter. Gutten som blir plukket ut til å være med, får spille mot Finn Arve Sørbøe fra Ugler i mosen i NRK Barne-TV, Hålogaland Teaters faste skuespiller Kristian Fr. Figenschow jr., John Sigurd Kristensen fra Himmelblå på NRK og Marius Lien, som sist var med i barneforestillinga Evelyn og de grønne.
- Kulturkonsulent Edelh Ingebrigtsen oppfordrer gutter i aktuell alder til å melde sin interesse. De som ønsker å være med i utvelgelsen til å stå på scenen i Nordkapp i lag med HT kan melde seg på til meg på mail: edelh.ingebrigtsen@nordkapp.kommune.no Det er fint om det kommer fram praktiske opplysninger om søkerne som alder, høyde, tidligere erfaring og hvorfor akkurat du skal få rollen. Hvis det er spørsmål knyttet til dette kan kulturkonsulenten kontaktes på tlf: 905 48459.
Mer informasjon om forestillinga finner du på www.ht.tr.no