Disse anbefalingene gjelder fra og med 24. november kl. 23:59 

Anbefalinger

  • Hold deg hjemme om du er syk og unngå kontakt med andre – og test deg. Dette anbefales å ta test selv om du er vaksinert. 
  • Hold avstand til andre der det er mulig, gjerne en meter.
  • Redusere antall nærkontakter. 
  • Bruk munnbind innendørs i det offentlige rom der det kan være utfordrende å holde tilstrekkelig avstand (fly, buss, butikker, møterom mv).

Ta vaksinen

Vi oppfordrer alle til å ta vaksinen. Den virker godt mot alvorlig sykdom, og den har nokså god effekt mot smittespredning. 

Du kan bestille time til vaksine ved registrering gjennom dette skjemaet, eller ved å ringe oss på telefon 78 47 65 00, tast deretter 1.

Vi vaksinerer hver torsdag fra kl. 12-16 på Turnhallen i Honningsvåg. Gjerne kom innom og hør om vi har ledig vaksine dersom du ikke har fått enda. Hvis du har meldt deg opp vil du få tildelt time på SMS. 

Vi har som mål at alle som er aktuelle for 3. dose skal få denne før jul. 

Test deg

Dersom du er nærkontakt av en som har fått påvist covid-19 eller har symptomer, bør du holde deg hjemme og teste deg. Vi deler ut gratis hjemmetest hver ettermiddag. 

For å bestille test kan du sende SMS på telefon 453 95 762. Oppgi navn og hvorfor du ønsker test. Du vil få tilbakemelding med tidspunkt for når du kan hente testene. Hvis du selv har symptomer, anbefaler vi at du får noen til å hente testen for deg. 

Hvis du tester positivt på hjemmetest skal du varsle dine nærkontakter og lege. Du kan kontakte legestasjonen på telefon 78 47 66 60 kl. 09:30-11:00. Det anbefales å ta en PCR-test på teststasjonen for å bekrefte smitte.